Subscribe:

31 Ocak 2013 Perşembe

Kış Modası


Kış Trendleri

"Genç Modası" nın sizin için soğuk kış günlerinin modasını araştırdı ve bu senenin renklerine uygun ve eskiye de dem vuran bir araştırması sonucunda post sonucuna ulaştı. Beğenmeniz dileğiyle;
Deri – Lateks ve  Rugan
Deri denilince akla hemen yeni moda trendleri geliyor ve bu yıl da çok tutulan ve hatta uzun süre trendlerden düşmeyecek olan deri modası ışık hızıyla ilerledi. Ve gerçekten de herkese çok yakışan deri montlar hem erkekler hem de kadınlar tarafından çok ilgi duyuluyor. Rengarenk göreceğiniz deri montlar arasında en ilgi çekici olan siyah renkler daha çok beğeni topluyor yine rugan ve lateks’in parlak siyah deri montları da bu senenin trendleri oldu.
Kürk
Kürkler birçok hayvan severler tarafında ne kadar tepki çekiyor olsa da bu senenin modasının temelini oluşturmaktadır. Ve uzun süre de moda olmaktan çıkmayacak gibi görünüyor…
Transparan
Her sezon yaz dönemlerinin tozunu atan modeller olsa da transparan yine bu senenin de tozunu atmaya devam edecek ve özellikle dekolteye önem veren transparan(saydam,iç gösterir) dekolte bölgelerini de süsleyerek kendini trendler arasında yukarılara çıkartmıştır. Ve seksiliğiyle de çok beğeni toplamaktadır.
Desen Baskılar
Yaza özgü çok fazla beğeni toplayan baskılar artık kış sezonlarında da sıçradı kışın canlı baskılarıyla beğeni toplamaya da devam etmeyi planlıyor.
Kat Kat
Üşüyorum bunun için modaya çok fazla uyamıyorum moda genelde üşütüyor ben daha sıkı şeyler giymek istiyorum diyenler artık daha sıkı giyisiler giymeden de üşümekten kurtuluyorsunuz.
İspanyol Paça
Kesinlikle önerdiğimiz bu moda her modanın trendleri gibi yaz sezonundan sıçradı artık yaz sezonun trendlerini kışında çok görüceğiz gibi görünüyor.
Peplum
Kusurlarınızı gizleyecek peplum ceketketler çok popüler moda trendleri arasında yer alıyor
Ekose- Kazayağı
"Genç Modası"nın önerdiği ve sürekli altını çizdiği eski modaya dönüşüm artık yeni trendleriyle sizi süslüyecek. İleriki zamanlar da çok fazla göreceğimiz bu trendler çok tutulacak
Oversized- Boyfriend
Soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi olan manto, ceket ve kaban gibi trendleri bulunan ve vücut kusurlarını saklayan Oversized- Boyfriend modelleri bu sezonda çok tutulacak gibi görünüyor.
Askeri-Military
Asker yeşili ve kamuflaj özellikli bir çok moda yine harika görünüyor.
Androjeni – Maskulen – Dandy
Erkeksi görünen ceketleri kadınlar mutlaka deneyin erkeksi ceketlerin içince bir inci gibi görüneceksiniz "Genç Modası"nın  kesinlikle kadınlara önerisidir.
Barok Güzelliği
Barok trendlerinde işlemeleri göze çarpıyor. Altın gümüş Kabartma trendleride gözden kaçmıyor. Detaylarında aradığınız trendlerse tabiki de dantelli olmasıdır.
Gotik
Gotik yine "Genç Modası"nın  önerdiği Gotik perisi paylaşımında üstüne çok durularak anlatılmıştır.
Siyah rengi sevmeyenler gotik peri’yle artık sevmemek neredeyse imkânsız gibi görünüyor. Eğer ben gotik’ten de sıkılırım çünkü siyah sevmiyorum siyah bana yakışmıyor hatta siyahtan nefret ediyorum diyorsanız ya da böyle ön yargılarınız varsa gotik giyin. Bir deneyin derim denedikten sonra çok kişi ön yargılarından kurtuldu sizde kurtulmak  için ve size yakışanı giymek için "Genç Modası"nın  sizin için büyük uğraşları sonucu ulaştığı tasarımları bir deneyin.
Kadife
Kadife pantolon olsun kadife ceketler olsun hem kadınlar için hem de erkekler için çok şık gösteren elbiselerdir. Kadife moda trendleri her zaman kendisini yenilemeyi modanın gerisine düşmeden daha ilerisine gitmeyi başarabilmiştir. Bunun sebebi kadifenin ayrı bir şık giyim olmasından dolayıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder