Subscribe:

28 Şubat 2013 Perşembe

duyduk duymadık demeyin

BU SENE SAÇLAR MUTLAKA ÖRGÜ HALİNDEEEEE :)

kısa yada uzun saç farketmez artık HER SAÇA GÖRE ÖRGÜ MODELİ MEVCUT...

ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE



kıyafetlerimiz nekadar muhteşem olursa olsun
makyajımız nekadar kusursuz olursa olsun
SAÇ en önemli kısımdır...herzaman temiz ve bakımlı olmalı...
UNUTMAYIN EŞORTMANLA DA OLSAK PİJAMAYLADA YADA BİR DAVETTE BELKİ BİR DÜĞÜNDE SAÇLARIMIZIN doğal VE GÖSTERİŞLİ HALİ BİZE HERZAMAN ARTIK PUAN VE ÖZGÜVEN KATAR...



yazar:
http://ketemm.blogspot.com/





Devamını Oku

ilkbahar modası

hepimizin hem fikir olduğu bir konu var ki oda biz hatunlar havalar nekadar güzelse okadar çok süslenmek istiyoruz.
saçlarımıza ayrı,tırnaklarımıza ayrı,kolye küpe üst baş apayrı önem gösteriyoruz...
havaların ısınmasıyla kolye küpe gözlük çanta taşımak daha bir süs haline geliyor...
güneş gözlükleri bir başkadır bizim için..erkekler içinde öyle tabiki...








her yüz şekline uygun bir gözlük mutlaka üretilmiştir...LAKİN BURADA ÖNEMLİ OLAN GÖZLÜK CAMININ KALİTESİ..İLLE ŞIK OLMAK YETMEZ SAĞLIK OLMADIKTAN SONRA!!!


bir diğeri ise aksesuar...bunlar ya insanı vezir ya rezil eden unsurlardır...
doğru şeçim yapmak gerekir..ne fazla nede az olmalıdır...



sizi siz yapan bazı seçimleriniz olmalı...arkadaşlarınız sevgiliniz eşiniz dostunuz siz orda olmasanızda,bir yerde birşey gördüğünde AAA  BU TAM SENLİK demeliler..

pahalı yada ucuz farketmez yeterki bir ruhu olsun takılarınızın tarzınızın...
moda dergilerinden fırlamış gibi değil demek istediğim...
ama lütfen GİYİNİP ÇIKTIMDA demeyin...en azından bir kot bir tshirt giyinseniz bile size ait bir parça olsun üzerinizde...


 küçük bir saç tokası bile size renk katabilir ;)




son söz olarak



buarada benim diğer bloğuma göz atmak isteyenler için ;  

http://ketemm.blogspot.com/


Devamını Oku

3 Şubat 2013 Pazar

2013 ayakkabı modası

moda dergilerinden de anladığımız gibi bu sene kut burun,kısa topuk yada kısa topuk tam sivri burun ayakkabılar moda.
moda bu aralar geçmişe göz kırpıyor sanki...
lakin isim isim gitmek gerekirse ;
*Steve Madden 2013 kış koleksiyonunda loafer modeline ağırlık vermiş.Ayakkabıların fiyatları 120 TL - 260 TL arasında değişiyor.

*Dünyaca ünlü Nine West 2013 için Dolgu topuklar ve yumurta burunlu ayakkabı modelleri ilgi göreceğe benziyor.
Nine West ayakkabı fiyatları 100 TL ile 500 TL arasında değişiyor.

KÜÇÜK BİR DİP NOT: son zamanlarda kulağıma gelen en son haber de ise ; çanta ve ayakkabıda aynı renk kullanılmaya başlanıyormuş,benden söylemesi ;)

çanta demişken yine porföy,postacı tarzı,spor yada gece için hertürlü seçimde mutlaka bir parıltı,bir metal yada altın ayrıntısını göreceksiniz..

bu yaz özellikle iş dünyası ve günlük hayatta topuklu ayakkabıdan vazgeçmek istemeyen bayanlar çok şanslı.moda onlar için çalışıyor bu yaz...
İş dünyasında şık olurken, ayak rahatlığı ve konforundan vazgeçmeyen bayanlar için, bu yaz alçak topuklar çok trend. İş dünyasında yüksek topuklu ayakkabılardan sıkılan, fakat aynı şıklığı arayanlar için vazgeçilmez olma yolunda.Sadece iş dünyası için geçerli değil tabiki. gece davetlerinde yada günlük hayatta da kısa abiyelerin ve şirin çantalarından altına da çok şık duracak olan bu kısa topuklu modeller için dünyanın parasını ödemenize de gerek yok.biraz piyasa araştırması yaparak bütçenize en uygun olan ayakkabıları çok rahat bulabilirsiniz.

marka önerisi:
 KÜÇÜK TOPUKLAR

MANGO

FLO

AYAKKABI DÜNYASI

İNCİ

ELLE (özel günlerde %50 indirimi var)

BAMBİ(alışveriş sitelerinden çok uygun fiyata alınabilir)

HOTİÇ ( %70e varan indirim günleri)


..................................GÜNÜN SÖZÜ:
bence ayakkabı ve çanta almak alışveriş sayılmaz (bütün kadınlar) 


http://ketemm.blogspot.com/  ;)

Devamını Oku

Erkek : Saç Modelleri


Bu yazımızda erkeklerde özellikle orta saç yani ne kısa ne uzun olan beylere yönelik saç modellerini listeleyelim

Aşağıdaki Erkek orta uzunluktaki saç modelleri ni görüyorsunuz.bu model bir çok aktör tarafından kullanılmakta olan benimde çok begendigim modeller arasında yer almakta.

bu modelde göreceginiz gibi çok esmer olmayan arkadaşlara çok güzel gidecek bir modele benziyor..



son olarka bir kaç tane daha model vererek yazımızı bitirelim.




Devamını Oku

2013 İlkbahar Yaz Trendleri


Yeni sezonun renk trendlerini öğrendikten sonra, sıra geldi genel hatlarıyla trendleri öğrenmeye... İlk olarak kadınlar için 2013 İlkbahar - Yaz trendlerine bakalım. Hem sezon başında alışveriş yapmak isteyenler ya da gardırobunu şöyle bir elden geçirecekler için faydalı olayım (: Bu sezon şahsen beğendiğim ve takip edeceğim bir çok trend var. Bakalım siz de yeni sezon trendlerini beğenecek misiniz?


Çizgili / Stripes

Kalın, ince, yatay, dikey... Nasıl olursa olsun fark etmez, çizgiler yeni sezonda dört bir yanımızı saran önemli bir trend. Bir çok ünlü markanın koleksiyonlarında yer verdiği çizgiler çoğunlukla siyah-beyaz kullanılıyor.


Puanlı / Puantiye / Polka Dots

Geçtiğimiz sezon da trend olan puantiye 2013 ilkbahar / yaz sezonunda da çok moda... 1950'lerin zerafeti ve feminenliğini yeniden yaşatacak olan puanlı parçalar çoğunlukla siyah ve beyaz renklerde kullanılıyor.


Metalik / Metallics

Göz kamaştıran metalik parçalar yeni sezonda gözlerimizi şenlendirmeye devam edecek. Hemen her tür parçada görülen metalik kumaşlar özellikle mont , kaban, elbise ve ayakkabılarda öne çıkıyor.


Fırfır / Ruffles

Feminen detaylardan olan fırfır, yeni sezonda elbise ve bluz gibi parçalarda sıklıkla görülüyor. Genellikle iri fırfırlar dikkati çekerken, fırfırların en fazla kullanıldığı yerler yaka, kol, bel ve manşetler oluyor.


Kareli / Ekose / Checks / Plaids

Koleksiyonlardaki en önemli grafik desenlerden biri de kareli olanlarıydı. Yine siyah beyaz damalı desenlerin revaçta olacağı yeni sezonda ekose tarzında kareli desenlerin de popüler olduğunu unutmayın. Optik illüzyonlara hazır olun !


Püskül / Fringe

1920'lerin dans giysilerinin en önemli detayı püskül, yeni sezonda elbiseleri ve etekleri bol bol süsleyecek. Günlük giyimden ziyade gece elbiselerinde püskül detayını sık sık göreceğiz.


Kısa üstler / Büstiyer / Midriff

Geçen yazın favori parçalarından ve önemli trendlerinden kısa üstleri sevenlere müjde ! 2013 İlkbahar / Yaz sezonunda kısa üstler oldukça popüler olacak.


Transparan / Sheer / Şifon

Yine geçtiğimiz sezonun favorilerinden transparan parçalar bu sezona da sirayet ediyor. Etek ve elbise gibi parçalarda sıklıkla görülecek transparan, zaman zaman dantelle karşımıza çıkacak.


Smokin / Tuxedo

Maskulenlik / Androjenlik modacıları etkilemeye devam ediyor ve edecek... Yeni sezonda smokin ceketler dikkati çekerken, takımlarda tek renk olarak siyah ve beyaz olanları revaçta olacak.


Çiçekli / Floral

Çiçekli desenler geçtiğimiz yaz olduğu gibi yine çok trend. Ancak bu sefer daha da önem kazandığını göreceğiz. Yeni sezonda daha çok iri baskılar, çiçek bahçesiymiş gibi yoğun desenler ve ayna efektli baskılar dikkat çekiyor.


Monokrom / Siyah-Beyaz/ Monochrome

Sezonun anahtar trendlerinden biri olan monokrom, hemen herkesin rahatlıkla uygulayabileceği bir trend. Klasik ve şık olmasının avantajıyla bir çok yerde kullanmak da mümkün.


Oryantal / Oriental

Uzakdoğu esintileri yeni sezonda kendini hissettiriyor. Kimono tarzında bluz ve elbiseler revaçta olacak. Bunun dışında ejderha, lotus çiçeği, şakayık gibi oryantal desenleri bol bol göreceğimiz bir sezon bizleri bekliyor.


Safari

Safari modası sadece renkleriyle değil, tarz olarak da yeni sezonu etkileyecek. Safari tarzında elbiseler, pantolonlar ve yelekler yeni sezonda öne çıkıyor.


60'lar / Sixties

Yine bir moda klasiği; eskiler dönüp dolaşıp yeniden trend oluyor. 1960'ların havasını günümüzde estirecek parçalarda büyük grafik desenler dikkati çekecek. Bunun dışında mini etekler, A kesim elbiseler, Mary-Jane ayakkabılar ve canlı renkler 60'ların günümüze yansıyan detaylarından olacak.


Cut out / Mesh / Delikli

Geçtiğimiz yaz sezonunda kendini iyice hissettiren delikli kumaşlar ve cut out bu sezonun hitlerinden biri olmaya aday kesinlikle. Özellikle deri ya da deriye benzer kumaşlarda çiçek şeklinde delikli desenler göreceğiz. Cut out ise elbiselerden bluzlara bir çok yerde karşımıza çıkacak.


Yılan derisi / Yılan desen / Snakeskin

Hayvan desenler her sezon karşımıza illa ki çıkıyor. Bu sezon ise hayvan desenin tahtına yılan derisi oturuyor. Pastel tonlarda kullanılan yılan derisi aklımıza gelebilecek her giyim parçasında kullanılacak.


Pili / Pleated

Pilinin modası bu sezon da geçmiyor. Aksine pilili elbiseler sezonun ilgi çeken parçalarından biri... Pastel tonlardan parlak tonlara hemen her renk ve boyda pili elbiselere hazır olun!


Ombre / Batik

Devamını Oku

2013 İlkbahar Yaz Çanta Trendleri


Yeni sezonun çanta trendleri çok renkli! Tasarım çantaların oldukça öne çıktığı yeni sezonda canlı renklerde çantalar öne çıkıyor. Canlı renklerde sarı ve kırmızının önemli bir yeri olduğunu söyleyebilirim. Pastel tonların da revaçta olduğu yeni sezonda çantalarda nude renk öne çıkıyor. Beyaz, uçuk pembe ve maviler de popüler. Bunların dışında metalik tonlarda çantalar da hayli gözde. Özellikle altın tonları yine popüler... Peki 2013 İlkbahar / Yaz sezonun çanta trendlerinde genel olarak neler var ? Hep beraber bakalım:


Tote çantalar / Tote bags

Orta büyüklükteki saplı el çantaları her sezon olduğu gibi yeni sezonda da tonla eşyamızı taşımak ve bizleri sakatlamak için trend oluyor (:

Mini çantalar / Mini bags

Mini çantalar uzun süredir favori. Bu sezon değişik tasarımlarla karşımıza çıkacaklar. "Statement" mini çantalara dikkat!

Lazer kesim çantalar / Laser Cut Bags

Danteli andıran bu çantalar, yeni sezonun en öne çıkan parçalarından biri. Clutch çantalardan büyük çantalara, bu tarz motifleri çok sık göreceğiz.

Şeffaf çantalar / Transparent Bags

Şeffaf çantalar da bir süredir moda gündemini işgal ediliyordu. Bu sezon sadece büyük çantaları değil minik clutch çantaları da şeffaf olarak göreceğiz.

Boncuklu çantalar / Beaded bags

Puantiyenin boyut değiştirmiş hali çantalarda yer alıyor. Şekerlemeyi andıran bu boncuklar çantalara ayrı bir hava katıyor.

Çuval çantalar / Sack bags

Bazen silindir bazen de çuval tarzında görülen bu çantalar değişik tasarımlardan hoşlananlar için güzel bir alternatif olabilir.

Yılan desenli çantalar / Reptileskin Bags / Snakeskin Bags

2013 yaz sezonunda çantalarda yılan desenleri leoparın bir adım önüne geçiyor.

Leopar desen çantalar / Leopard bags

Leoparsız olmuyor. Olmayacak da ! (:

Clutch çantalar / Clutch Bags
Devamını Oku

Military Şıklığı: Parka



Sanırım bu kışın en sevdiğimiz temalarından biri Military idi... Military temasının en çok öne çıkan trendlerinden biri ise parkaydı... Parka aslında trendlerden bağımsız, klasik bir giyim parçası bana göre... Lakin, bu kış moda tasarımcılarından sonra sokak modasının da yükselttiği bir parça oldu. Bu sezon mavi, siyah, kahverengi ve yeşil tonlarının revaçta olduğu parkalarda şüphesiz yeşil olanlarının ayrı bir yeri var. Benim dikkat çekmek istediğim nokta ise, parkanın  stil sahibi yani tarz bir görüntü vermesi... Özellikle sert geçen kış günlerinde şık olmak zorlaşıyor, ama parkanın bu durumu kurtarıcı bir rolü var. Tüm bunlara ek olarak, parkalar klasik giyim parçaları ile de şaşırtıcı bir uyum sergiliyor. Örnekler aşağıda sizleri bekliyor .

Parkaya Olivia Palermo yorumu: Topuklu ayakkabı ve parka... Bence şahane olmuş.

Taylor Tomasi Hill: Topuklu çizme+ Chanel çanta +Parka

 Biker bot + mini etek + parka

 Basit ama şık: Tişört + skinny jean + parka

Parkaya kürk kesinlikle çok yakışıyor.

Deri tayt ve spor ayakkabı ile eforsuz şıklık...

 Adam Kelly: Erkek stilinde de ceket takımların üzerine parkalar giyiliyor.
Devamını Oku